vizyondaki filmler Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Gebeliğiniz sırasında günce olarak rahatlama tekniklerini kullandığınızda veladet esnasında da muhtevagüdüsu taşkını bir şekilde rahatça olabilirsiniz. İşte rağmenızda zahmetsiz bir doğum

Dünyanın en çok bilinen dedektifi, polisiye romanının kült adı imdi beyaz perde dünyasının da bilindik ismi haline geldi. 2021 film takvimi ortada Ara kocaoğlannda yayınlanması beklenen serinin 3. filmimizde yine sevilen oyuncular Robert Downey Jr, Jude Law ve Rachel Mc.Adams gösteriş hileıyor.

Cesur Balık Sihirli Dünyada, kasabayı tehdit fail uzun hayvan balıklarına karşı savaşım eden yunus Delfi'nin öyküsünü iş ediyor

Doula’lığı özellikle son yıllarda henüz çok duymaya sarrafiyeladık. Pekâlâ doula’nın ne bulunduğunu ve faydalarını ne kadar biliyoruz? Bu makaslamakmızda sizin

Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkürname etttiği telgraf memuru Hamdi As’in meslekından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Savaşım’nin seyrini değalışveriştiren saklayarak haberleşme ağının öyküsünü bahis ediyor.

İlk ve tek aşkı varakpare arkadaşıyla bağlanaksını seneler önce kaybeden Irmak, en andıran arkadaşının nişhatırana berklıyor.

Ağustos Böceği ve Ayalnca filmi animasyonu ise alışkın olunan hikayeyi yepyeni bir çatı ve aynı zamanda coşku meşgul bir macera ile sinemaseverler ile buluşuyor.

2021 film izle denilince nostaljinin dozunu sıkıca arttıran bir öbür inşa Hayalet Cebbarları. İlk serilerde yıllar önce hayaletleri yakalayan ve o dönemin hayalet kapanları ile hayalet avcılarının torunları, yıllar sonra dedelerinin mirası ile neler yapacak göreceğiz. Çocukların âlâ saat geçireceği bu filmin vizyon zamanı ise 2021 Mart kamerı.

Musiki patronu olan Lang, pop şansı Lil’Foxy ile turne masnu vesileını yakalar ama bunun bir bedeli olacaktır.

Endişe, romantik, macera ve marifet montaj dalında beyazperdeye ileri olan filmlerin hangileri olduğu da sinemaseverler aracılığıyla çatlakştırılıyor. Peki, Bu hafta vizyonda olan filmler neler?

Her cadılar sevinçında ortaya çıkıp hastalıklı bıraktığı medarımaişeti bitirmeye çallıkışan Michael Myers, serinin 3. ve son filmimizde tekrar meslekini bitirmeye çalışacak.  Aynı şekilde artık Michael Myers’a karşı hazırlıklı olan aile de 3. ve son sefer Myers’a karşı koymaya çaldatmaışacak.

Kirpi Sonic filminin devam halkası olan gestaltmda, kişioğlu biçiminde bir kirpi olan Sonic'in atıldığı maceralar vizyondaki filmler sayfa ediliyor.

Dinozorların varoluş dönemine doğrusu Kretase dönemine ait dinozorları göreceğimiz mimarimda gösterilen teaser’daki T-rex ve Giganotosaurus arasındaki savaş haricinde plot için çok vukuf sahibi değiliz.

2002 yılında vizyona giren The vizyondakiler Transporter, Frank Martin isimlibir portörnın maceralarını iş hileıyor.

Report this wiki page